Spring naar content

De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie. De cursus is ontwikkeld door christenen, maar is relevant voor iedereen. De Marriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Het maakt niet uit of je minder dan 2 jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

5 Redenen

Om aan de Marriage Course mee te doen

 • 1

  Een leuk uitje

  De Marriage Course is een leuk en ontspannen uitje voor twee. Het is een dynamisch geheel van gezellig samen eten, herkenbare ervaringen van cursusleiders en filmpjes uit het cursusmateriaal, afgewisseld met oefeningen en vragen die je met z’n tweeën bespreekt. De cursus is niet gratis omdat de organisatie en het materiaal van de cursus kosten met zich meebrengen. De prijs kan per cursusplek wat verschillen, dit hangt o.a. af van de locatie waar de cursus wordt gegeven.

 • 2

  Investeren in je relatie

  Door de bijeenkomsten en de thuisopdrachten investeer je in je relatie. Stellen die de cursus gevolgd hebben geven vaak aan dat ze een stap dichter naar elkaar zijn toegegroeid.

 • 3

  Je doet het samen

  Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je hebt alle ruimte om de tijd voor elkaar te nemen. Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge herkenning op.

 • 4

  Toegankelijk en praktisch

  De Marriage Course pakt de essentiële onderwerpen van je relatie op. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is ook geen zware kost: de onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

 • 5

  Voorkomen is beter dan genezen

  De cursus heeft ook een preventieve werking. Waar meer dan een derde van de huwelijken in een scheiding eindigt, is voorkomen beter dan genezen. Het geeft natuurlijk geen garantie op een goede relatie, maar de Marriage Course helpt je wel meer grip te krijgen op je relatie.

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Marriage Course bij jou in de buurt!

Scroll naar boven